| Location - Spencer Rise London NW5
| Site work - 2019/2020
| Retrofit - GF Rear Extension +  1F/2F Internal Remodel (in Terrace House)
 
| Architectural Design Service - FULL incl. Site Management  
| Contract - JCT Minor Works
| Main Contractor/Builder - DVC Ltd
| Sub contractor/Metal work - Metalworks London 
| Glazing Sub contractors - Maxlight    +   Vision AGI 
| Structural Engineer - Hardman Structural Engineers 

| Planning  - Camden Council
Permission Ref:  2019/2040/P

| Retrofit Story
- Before: House was in a neglected status with single glazed windows/doors with a poor connection to the rear garden. New side infill rear extension was to create a new open dining/kitchen space, house was fully reconfigured and upgraded with double glazed windows/doors, energy efficient mechanical/heating systems and long-lasting natural and recycled materials. 
- New feature: maximum size opening roof window is to gain air circulation and natural light into the whole GF level open-layout space, while using "solar-control" glazing option to avoid excessive heat gain in summer. Simple, yet Rich theme in colour /material was used consistently to all levels.